:

Forretning

BOMAR er en pålidelig samarbejdspartner for producenter fra møbelindustrien. Virksomhedens historie går tilbage til 1994. Lige fra begyndelsen har virksomheden udviklet sig dynamisk og etableret afdelinger i Reda, Elbląg og Gdańsk. I øjeblikket råder BOMAR over flere tusinde kvadratmeter eget lagerareal, flere hundrede meter udstillingsareal, over 50 ansatte, den nyeste generation af linjer til bearbejdning af møbelplader og bordplader og egen transportbase. Som autoriseret partner for Pfleiderer indtager BOMAR en høj position i ranglisten af ​​distributører. Virksomheden har kunder over hele Polen og i udlandet.

Grajewo hovedkvarter

Virksomhedens hovedkvarter ligger i Grajewo. Hovedkvarteret er en grossist af møbelplader og tilbyder deres formatering. Hovedkvarteret leverer også transporttjenester og international spedition.

Elbląg gren

Filialen i Elbląg driver engros- og detailsalg af møbelplader og bordplader. Derudover tilbyder det deres formatering og indpakning. Filialen sørger også for lokal transport af de indkøbte varer. Det kan også prale af den nyeste udstillingshal.

Gdańsk filial

Filialen i Gdańsk driver engros- og detailsalg af møbelplader og bordplader. Det tilbyder skæring, limning og CNC-bearbejdning. Derudover sælger man også møbeltilbehør som greb, hængsler, guider osv. Filialen sørger for transport af de købte varer.

Reda gren

Filialen i Reda driver engros- og detailsalg af møbelplader og bordplader. Tilbyder formaterings- og indpakningstjenester. Derudover sælger man også møbeltilbehør som greb, hængsler, guider osv. Filialen sørger for transport af de købte varer.