:

SK

Slide

FORMATERA

Tjänsten att skära till möbelskivor och bordsskivor inköpta från BOMAR utförs med användning av numeriskt styrda sågar.

KLIPPNING

På kundens begäran är det möjligt att fasa kanterna på möbelskivor och bänkskivor köpta från företaget BOMAR. Tjänsten finns i alla filialer.

CNC-BEHANDLING

Det moderna CNC-bearbetningscentret erbjuder fräsning och borrning av laminerade skivor, MDF och plywood. Katalog över råa djupfrästa fronter tillgängliga online.

TRANSPORT

Den omfattande flottan av BOMAR presenningar stödjer både lokal transport och rikstäckande spedition, samt vägbeskrivningar till Litauen, Lettland och Estland.

eRozrys

On-line värdering och beställning av blanketter
Systemet möjliggör:

– värdering av formulär 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan;
– beställning av formulär online;
– ordergranskning och orderhistorik;
– orderautomatisering genom att skicka ett sms efter att beställningen har behandlats

MÅNGFALD

Företagets erbjudande inom material, dekor, tillbehör och tjänster uppdateras ständigt för att möta även de mest krävande kundernas förväntningar.

ERFARENHET

Bomar är en pålitlig partner för möbelindustrin. Som ett företag verksamt sedan 1994 kan det vara stolt över professionell rådgivning om de erbjudna produkterna.

TEAM

Företagets huvudkontor och tre filialer sysselsätter över 50 specialister inom olika områden: snickare, maskinoperatörer, handelsrådgivare och speditörer.

TEKNOLOGI

Maskinparken byggs ut och moderniseras ständigt. Att investera i professionella tekniska anläggningar med kompetent service är en av företagets prioriteringar.

modern-stylish

Room Designer

Room Designer från Pfleiderer låter dig designa vilken inredning som helst med hjälp av brädor och bänkskivor som finns tillgängliga i Bomars grenar.

– 26 olika rum för personalisering,
– ett brett utbud av dekorer,
– enkel drift och låga utrustningskrav

MÖBELSKIVOR

Företagets erbjudande omfattar högkvalitativa laminerade, lackade, fanerade och råa skivor. HDF och MDF. Fiberboard finns också.

BÄNKSKIVOR

Bänkskivor som erbjuds av Bomar kännetecknas av modern design, hållbarhet och hög motståndskraft mot alla skador.

TILLBEHÖR

Handtag, gångjärn, styrningar, glidsystem och hissar är bara några av tillbehören som finns i filialerna i Gdańsk och Reda.

Finish Folie

Paletten av möbelfaner är i linje med mallen för laminerade skivor. Detta gör att lister, profiler och ramar kan anpassas perfekt till inredningen.

HPL LAMINAT

Hållbar, lätt att bearbeta, reptålig, vatten, ånga och UV-strålning är bara några av fördelarna med laminat som Bomar erbjuder.

KANT

Möbelkanter är ett oumbärligt element i inredningen. Kanterna som finns i Bomars erbjudande kombinerar estetiska värden och enkel bearbetning.

BYGGPLATOR

Från takbeklädnaden till väggarna till grunden. En så bred applikation appliceras av den fuktbeständiga MFP® träbaserade byggskivan som finns i Bomar-erbjudandet.

PLYWOOD

I företagets portfölj ingår löv- och barrplywood samt laminerad plywood - formsättning och halkskydd. Plywood finns i olika tjocklekar och kvaliteter.