:

FÖRETAG

BOMARär en pålitlig affärspartner för tillverkare från möbelindustrin. Företagets historia går tillbaka till 1994. Redan från början har företaget utvecklats dynamiskt och etablerat filialer i Reda, Elbląg och Gdańsk. För närvarande har BOMAR flera tusen kvadratmeter egen lageryta, flera hundra meter utställningsyta, över 50 anställda, den senaste generationens linjer för bearbetning av möbelskivor och bänkskivor samt en egen transportbas. Som auktoriserad partner till Pfleiderer har BOMAR en hög position i distributörernas ranking. Företaget har kunder över hela Polen och utomlands.

Grajewo högkvarter

Företagets huvudkontor ligger i Grajewo. Huvudkontoret är en grossist av möbelskivor och erbjuder deras formatering. Huvudkontoret tillhandahåller även transporttjänster och internationell spedition.

Elbląg gren

Filialen i Elbląg bedriver grossist- och detaljhandel med möbelskivor och bänkskivor. Dessutom erbjuder den deras formatering och omslutning. Filialen tillhandahåller även lokal transport av de inköpta varorna. Den har också den nyaste utställningshallen.

Gdańsk gren

Filialen i Gdańsk bedriver grossist- och detaljhandel med möbelskivor och bänkskivor. Det erbjuder tjänster för skärning, limning och CNC-bearbetning. Dessutom säljer man även möbeltillbehör som handtag, gångjärn, styrningar etc. Filialen står för transport av de inköpta varorna.

Reda Gren

Filialen i Reda bedriver grossist- och detaljhandel med möbelskivor och bänkskivor. Erbjuder formaterings- och omslagstjänster. Dessutom säljer man även möbeltillbehör som handtag, gångjärn, styrningar etc. Filialen står för transport av de inköpta varorna.